img

L’origen

El nostre despatx professional va ser fundat l’any 1953 per l’advocat Sr. Santiago Martínez Saurí. Formador de diverses generacions d’advocats, vicedegà del Col·legi d’Advocats de Mataró durant dècades, el Sr. Martínez va rebre els més alts reconeixements professionals.

També va ser membre del Congrés dels Diputats a Madrid, i va ser autor d’importants aportacions legislatives especialment en matèria d’arrendaments urbans, de dret processal civil i de dret penal.

Sobretot, però, el Sr. Martínez es va caracteritzar per la seva gran vocació professional i per entendre l’advocacia com un servei a les persones.

El despatx avui

El despatx, a partir d’aquests valors que ens han caracteritzat sempre, ha anat innovant i eixamplant els seus objectius. Per això, hem impulsat i consolidat un despatx modern i dinàmic, que combina la innovació i la renovació amb l’experiència acumulada.

Com a bufet professional, us oferim un assessorament constant en dret civil, família, successions, arrendaments, dret mercantil, fiscal i administratiu, entre d’altres matèries.

img

Els nostres valors

En definitiva, la nostra voluntat és la d’oferir el millor servei professional i humà a les persones que ens han fet confiança.

Per a nosaltres fer d’advocats no és només exercir una professió sinó també tota una vocació de servei als nostres clients i amics.

EQUIP PROFESSIONAL

L’equip que teniu al despatx, al vostre servei, està format pels advocats Joan Auladell i Marcel Martínez, i per Anna Matas en les tasques
administratives i d’atenció als clients. El nostre objectiu és ser-vos d’utilitat, merèixer la vostra confiança, aconsellar-vos lleialment i defensar
els vostres interessos.

equip-joan.jpg

Llicenciat en Dret i llicenciat en Ciències Econòmiques.Advocat en exercici del Col·legi d’Advocats de Mataró des del 1986.

Joan Auladell Fontseca

ADVOCAT CIVIL, MERCANTIL, ADMINISTRATIU I FISCAL
equip-anna.jpg

Té cura de les tasques de gestió de clients, administració de finques i realització dels tràmits administratius, fiscals i registrals propis de l’activitat del despatx.

equip-marcel.jpg

Llicenciat en dret per la universitat de Barcelona. Advocat en exercici del Col·legi d’advocats de Mataró des de 1997.